Nazomerborrel 2021

Nazomerborrel 2021

Nazomerborrel verplaatst naar oktober

De Nazomerborrel die gepland stond voor maandag 6 september 2021 moeten wij in verband met de regels rondom Covid helaas verplaatsen.

Tot 19 september is een buitenevenement alleen toegestaan met de restrictie van een Corona toegangsbewijs. Dit is op zich controleerbaar, maar sluit waarschijnlijk ook bezoekers uit.

Nog belangrijker, als wij door de weersomstandigheden naar binnen moeten uitwijken, is een vaste zitplaats vereist. Ook dit is op de locatie waar wij zijn mogelijk, maar het karakter van een NaZomerborrel waar je je vrij tussen de bezoekers wilt bewegen gaat dan volledig verloren.

Om die reden wordt de NaZomerborrel uitgesteld naar: MAANDAG 4 OKTOBER

Uw aanmelding blijft staan, maar indien u die dag niet aanwezig kunt zijn, kunt u zich via deze website afmelden.
Aanmelden/afmelden voor de Nazomerborel van 4 oktober kan men hier tot 2 oktober nog doen.

Op maandag 4 oktober 2021 organiseert de ABC haar jaarlijkse NaZomerborrel.

Genodigden zijn personen die werkzaam zijn in de verzekeringsbranche, met name bij makelaars, verzekeraars, tussenpersonen, expertise- en taxatiebureaus en advocatenkantoren.

Tijdens het evenement kan men informeel onder het genot van een drankje en een hapje bijpraten met collega’s in de markt.

Datum:                maandag 4 oktober 2021

Tijdstip:               17.00 - 19.30 uur

Locatie:                Sportpark Goed Genoeg (voetbalvereniging A.F.C.), Maurice Ravellaan 4,1082 LC Amsterdam

 

Parkeren kan in de parkeergarage van Qpark Ravel. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang tot het sportpark. In de omgeving is ook parkeerruimte aanwezig. Parkeerkosten komen voor uw eigen rekening. Het evenement is verder gratis.

Het is nu nog niet precies bekend hoe de Corona eisen zullen zijn in oktober. Het spreekt voor zich dat wij die in acht nemen.Wij gaan er van uit dat de Nazomerborrel in oktober wel doorgang kan vinden. Mocht dat echter niet zo zijn, dan zullen wij dat tijdig aan u communiceren.

 

Gegevens van de bijeenkomst

Startdatum / tijd 4 oktober 2021 17:00
Einddatum / tijd 4 oktober 2021 19:30
Prijs per persoon Gratis
Wij accepteren geen inschrijvingen meer