Lezing Taxatie 2014

  • vrijdag, 04 september 2015 15:22
  • Written by 

Filmimpressie Lezing Taxatie en contra expertise 2014Een goede brandpolis is minder waard als de juiste waarde niet verzekerd is. Regelgeving en jurisprudentie leggen meer en meer een rol bij de adviseur om ervoor te zorgen dat de verzekerde waarde in orde is. Zorgplicht dus. En als die waarde juist is en er breekt brand uit. Wat gebeurt er dan?

Een complexe schade in goede banen leiden is niet het dagelijks werk van een adviseur, dus veelal is extra deskundigheid nodig die een contra expert kan leveren.

Mathijs Hoek (Troostwijk Expertises) en Harm Koch (Troostwijk Taxaties) nemen u mee in alle aspecten van de waardevaststelling, maar bovenal zullen zij de behandeling van de schade uitgebreid toelichten. Wat komt er bij kijken om een grote schade tot een goed einde te brengen waardoor de gedupeerde ondernemer weer verder kan met zijn bedrijf.

Troostwijk heeft als marktleider op beide gebieden jarenlange ervaring hiermee. Kleinere schades komen aan de orde, maar ook grotere schades van tientallen miljoenen. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden waar ruimte is voor vragen en discussie aan de hand van de praktijkvoorbeelden die de revue zullen passeren.

U kunt een filmimpressie bekijken door op nevenstaande afbeelding te klikken.

  • 2779
  • Last modified on donderdag, 10 september 2015 13:55
More in this category: « Lezing Solvency II 2014